Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Woonhuisliften

Ook op het gebied van platformliften (vaak ook woonhuisliften genoemd) kan Qlift uitstekende producten leveren. Deze installaties zijn onder andere toepasbaar in scholen, woonhuizen, verzorgingscentra, horeca en winkels. Architecten kiezen steeds vaker voor een platformliften vanwege ruimtegebrek, kostenbesparing of omdat een put simpelweg niet tot de mogelijkheden behoort.

De woonhuisliften onderscheiden zich in 2 groepen:

 • spindelaangedreven (Qwoon spindel) en
 • hydraulisch (Qwoon hydro) aangedreven installaties.
De eerste groep is aantrekkelijk vanwege de zeer geringe putdiepte en het feit dat er nauwelijks bouwkundige voorzieningen benodigd zijn. De hydraulische woonhuislift is zeer stil en heeft een nog comfortabeler rijgedrag. Beide installaties zijn leverbaar met automatische schuifdeuren en volledig automatische bediening.

  Direct naar Woonhuisliften

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Type klus
  Woningaanpassing, Hulpmiddelen
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Qlift

  Qlift bv uit Uitgeest kan voor al uw lifttechnische vragen een passende oplossing verzorgen. En dat door geheel Nederland. Of het nu gaat om kleingoederenliften met 50 kilo hefvermogen of een personenlift met een capaciteit van 43 personen in volledige RVS uitvoering en superhoge hefsnelheid; Qlift is uw ideale liftpartner.

  Statutaire naam: 
  Q Lift B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  37132174 - 17728304
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.