|  | 

Verhuisorganizer

VerhuisorganizerWij bieden hulp bij het voorbereiden van een verkoop en/of verhuizing van een uw huidige (grote) woning naar een andere (kleinere) (senioren)woning. Wij helpen u m.n. om de goede keuzes te maken wat wel niet mee gaat. We geven ook advies over (levensloopbestendig) inrichten van u nieuwe woonplek. Verder kunnen we adviseren bij alle regelzaken die bij een verhuizing of verkoopklaarmaken van uw huis komen kijken om u of uw mantelzorgers zoveel mogelijk te ontzorgen.

  Direct naar Verhuisorganizer
  Klussen huis & tuin Verhuisorganizer

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Limburg, Noord-Brabant
  Type klus
  Woningaanpassing, Verhuizing, Woningontruiming, Woninginrichting
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  De Opruimpraktijk

  Na ruim 20 jaar binnen de jeugdhulpverlening te hebben gewerkt als beroepskeuzeadviseur, hulpverlener, coach en trainer heb ik 2006 besloten mijn diensten als zelfstandig Professional Organizer aan te bieden binnen ons bedrijf Markant Woonservice onder de naam ” de Opruimpraktijk. Vanaf 2008 ben ik tevens als Verkoopstylist onder de naam “de Verkoopversneller” aan de slag gegaan.

  Zowel privé als tijdens mijn werk als professional organizer heb ik veel ervaring opgedaan met mensen die door ziekte, burn-out of overlijden van een familielid de grip op hun huishouden en leven (tijdelijk) dreigden kwijt te raken. Door hen te helpen bij het opruimen van hun huis en door de organisatie van hun huishouden,tijd, verkoop van hun huis en verhuizing samen met hen uit te voerenkregen zij weer sneller hun energie en overzicht terug.

  Veel van mijn klanten die mij als verkoopstylist inhuren omdat zij  hun huis wilde gaan verkopen ervaren daarbij ook heel veel stress en hebben geen goed overzicht. M.n. alle zaken die rondom een verkoop moeten gebeuren verlammen mensen soms omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen. Ze worden daar erg onzeker van en gaan de verkoop uitstellen.

  Ook het opruimen en keuzes maken vinden veel mensen lastig maar is vaak onontkoombaar als je je huis wilt gaan verkopen. Ik heb in 2012 besloten om beiden takken van sport met elkaar te combineren en me vooral op de particuliere verkopersmarkt en m.n de senioren te gaan richten. Wat mij verder heel erg aanspreekt is het bieden van maatwerk en dat elke klant een andere vraag heeft en een andere aanpak vereist.

  Statutaire naam: 
  Markant Boedelservice
  Kamer van Koophandel: 
  13036289 - 9776028
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.