|  | 

UWassistent: Klushulp

UWassistent: KlushulpBent u op zoek naar een klushulp die u kan helpen met eenvoudige klusjes in en om het huis? Zoals het in elkaar zetten van een kast, het vervangen van een lamp, of het ophangen van een schilderij? UWassistent regelt voor u een handige klushulp!

Bij UWassistent staat persoonlijk contact centraal. U heeft een persoonlijke assistent bij wie u terecht kunt met vragen of opmerkingen. Samen met uw assistent bespreekt u wat wij voor u kunnen doen.

Het tarief voor een klushulp per uur is €22,00. Voor klanten die een UWassistent voordeelpas hebben is het tarief €20,00 per uur.

  • Persoonlijk
  • Maatwerk
  • Gescreende dienstverlener
Direct naar UWassistent: Klushulp
Klussen huis & tuin UWassistent: Klushulp

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Lansingerland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Kleine klussen
Ja
Grote klussen
Nee
Kleine klussen omschrijving
kleine reparaties (trap, kraan, sloten, toilet, deuren/ramen), meubels in elkaar zetten, apparatuur aansluiten, bijvullen CV-installatie, schilderijen ophangen, antislip-, inbraakwerende en isolerende voorzieningen.

UWassistent

UWassistent biedt zorg-, hulp- en comfortdiensten aan. Doen wat nodig is, dat is waar we goed in zijn. We zorgen voor praktische oplossingen, waarbij uw wensen centraal staan. UWassistent is gespecialiseerd in dienstverlening in en om het huis.

€ 20,00
per uur
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.