Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Tuinonderhoud met WonenPlus

Als het onderhouden van de tuin een probleem voor u is, dan kunt u bij WonenPlus een afspraak maken met de tuinman. Tuinonderhoud wordt gedaan in tuinen tot max. 300 m². Het onderhoud kan bestaan uit: het maaien van de grasmat; het onkruidvrij houden van de tuin; het winterklaar maken; het aanplanten van nieuwe bollen/planten; het knippen van goed onderhouden hagen.

Voor het afvoeren van groen kan in overleg een regeling getroffen worden met de tuinman. Maar in alle gevallen geldt als regel dat de groenbak als eerste gevuld wordt. Als WonenPlus abonnee betaalt u voor dit onderhoud € 20,- per uur, minimale afname is 30 minuten. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. De betaling van de tuinklus geschiedt door een automatische incasso.

 

  Direct naar Tuinonderhoud met WonenPlus

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bergen
  Type klus
  Tuinonderhoud
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Als u gebruik wilt maken van deze dienst dient u abonnee te zijn van WonenPlus. WonenPlus biedt praktische hulp en ondersteuning aan ouderen en kwetsbare inwoners van de gemeente Bergen. Het doel is dat zij zo lang mogelijk op een prettige manier zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. WonenPlus heeft om dit te kunnen realiseren vele enthousiaste vrijwilligers die graag hun steentje bijdragen.

  Lidmaatschap
  Het lidmaatschap van WonenPlus kost € 30,00 per jaar. Huurders van Woningstichting Kennemer Wonen betalen € 20,00 per jaar.
  Voor informatie kunt u contact opnemen met onze consulente. Het is ook mogelijk dat de consulente bij u op huisbezoek komt om het één en ander te bespreken. U kunt uw abonnement telefonisch regelen, dan kunt u per direct gebruik maken van al onze diensten.

  Welzijn Bergen

  Stichting Welzijn Bergen is als brede welzijnsorganisatie werkzaam in de gemeente Bergen. Wij werken volgens de principes van ‘welzijn nieuwe stijl’ waarbij het uitgangs-punt is dat inwoners zoveel mogelijk zelf de regie nemen (of weer krijgen) over het eigen dagelijks leven.

  De activiteiten, diensten en projecten van Stichting Welzijn Bergen worden ontwikkeld en uitgevoerd door een professionele kern van 20 medewerkers in directe samenwerking met ongeveer 700 vrijwilligers. Samen zorgen zij ervoor dat Stichting Welzijn Bergen een actueel overzicht en goed inzicht heeft in de ontwikkelingen binnen de buurten en wijken van de gemeente Bergen.

  € 20,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.