|  | 

Tuinonderhoud incl. dakgootreiniging

Elke tuin, hoe onderhoudsvriendelijk ook ontworpen, heeft verzorging nodig. Denkt u alleen maar aan het vakkundig snoeien van de beplanting, onkruidbestrijding en het netjes houden van borders. Spaarne Hoveniers heeft vele mogelijkheden om uw tuin weer lucht, licht en ruimte geven. Bij de ene relatie neemt Spaarne Hoveniers de totale verzorging van de tuin voor haar rekening, bij de andere relatie worden alleen de noodzakelijke werkzaamheden verricht.

Hoe vaak per jaar en welke werkzaamheden is dus afhankelijk van uw tuin, wensen en budget dat u voor tuinonderhoud per jaar beschikbaar kunt en wilt stellen.

  Direct naar Tuinonderhoud incl. dakgootreiniging

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amsterdam, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Velsen, Zandvoort
  Type klus
  Dakgoot, Tuinonderhoud
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Spaarne Hoveniers

  Spaarne Hoveniers is de ideale partner voor ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin in de regio Zuid Kennemerland en Haarlemmermeer. Persoonlijk contact, advies, passie voor tuinen, kwaliteit in combinatie met een scherp tarief: daar staat Spaarne Hoveniers voor. Spaarne Hoveniers luistert naar uw wensen, bekijkt de mogelijkheden en verzorgt een advies op maat. Daarbij wordt rekening gehouden met de stijl en vorm van uw woning en natuurlijk uw eigen wensen.

  Spaarne Hoveniers regelt de aanleg van uw tuin van A tot Z. Van de tekening en het bestellen van de juiste producten en hoeveelheden tot de bouw, aanleg en afvoer.

  Spaarne Hoveniers hecht veel waarde aan transparantie. U ontvangt vooraf een uitgebreide begroting/offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  Kamer van Koophandel: 
  58921400
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.