|  | 

Trapliften

Een traplift of stoeltraplift is een opklapbare stoel die over een rail de helling van de trap volgt. De rail kan bestaan uit een rechte baan voor een rechte trap of een rail voorzien van bochten voor een gebogen trap.

Trapliften passen op nagenoeg alle soorten trappen. We hebben een zeer ruim assortiment aan trapliften en hebben zeker de juiste traplift voor uw situatie!

  Direct naar Trapliften

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Type klus
  Woningaanpassing, Trapliften, Hulpmiddelen
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Kleine klussen
  Nee
  Grote klussen
  Ja

  LIFTUS

  LIFTUS is in 2008 opgericht door Eef-Jan van der Veen en Mattanja Overbeeke. Hun brede technische kennis, hun ervaring als rolstoelgebruiker en mantelzorger en hun passie en visie, maakte dat zij heel goed zagen waar het in de liftenbranche anders en beter kon. Met de start van LIFTUS stak er een frisse wind op die nog steeds voor veel positieve veranderingen zorgt in de branche.

  Bij familiebedrijf LIFTUS draait het om mensen. Wij bekijken samen met u hoe we tot de beste liftoplossing kunnen komen. Met ons persoonlijke advies leggen we de verbinding tussen uw wensen en mogelijkheden en die van lifttechniek en de omgeving. Onze liftoplossingen zijn dan ook specifiek op u als gebruiker afgestemd.

  Kamer van Koophandel: 
  32128969
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.