|  | 

Trapliften

TrapliftenIn het dagelijks leven bestaan er tal van mogelijkheden om het comfort te verhogen en daarmee de kwaliteit van ons leven. Een van die mogelijkheden is het installeren van een traplift. Vegro biedt 10% korting op een nieuwe traplift van Otolift.

Een traplift is een stoel met een aandrijving die zich voortbeweegt over een rail die is bevestigd op de trap. Voor elke trap biedt Otolift, marktleider van trapliften in Nederland, een passende oplossing. Een traplift is geschikt om één persoon te vervoeren.

Met een traplift blijft u zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving wonen. De traplift maakt het u mogelijk om probleemloos gebruik te maken van de bestaande trap. U kunt hierdoor opnieuw uw hele huis bewonen. Voor de plaatsing van een traplift van Otolift zijn geen structurele bouwkundige aanpassingen nodig. De traplift wordt bij voorkeur aan de binnenzijde gemonteerd zodat de brede zijde van de trap vrij beloopbaar blijft. 

Bij Otolift heeft u de mogelijkheid om de traplift aan huis uit te proberen. In de speciaal ontwikkelde showroombussen staan twee van de meest verkochte trapliften in Nederland opgesteld. Otolift vindt het belangrijk dat u eerst de kwaliteit en het gemak van de trapliften ervaart, voordat u een traplift bestelt. 

Onze deskundige medewerkers staan u graag uitvoerig te woord. Zij kunnen tevens o.a. antwoord geven op de volgende vragen:

 • Past een traplift op mijn trap?
 • Wat kost een traplift?
 • Betaal ik mijn traplift helemaal zelf?
  Direct naar Trapliften
  Klussen huis & tuin Trapliften

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Type klus
  Woningaanpassing, Trapliften, Hulpmiddelen
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  De levertijd is afhankelijk van de uitvoering en de actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.

  Vegro

  Vegro heeft als maatschappelijke onderneming tot doel individuele klanten optimale kansen te bieden bij het verbeteren van de levenskwaliteit. Als specialist in hulpmiddelen kan Vegro actief inspelen op de vraag naar (zorg)hulpmiddelen.

  Vegro is uitgegroeid tot een bedrijf met een landelijke dekking aan thuiszorgwinkels en uitleenpunten, een webwinkel en meerdere distributiecentra vanuit waar de uitleen, verhuur en verkoop van verpleegartikelen en hulpmiddelen wordt verzorgd. Middels de regionale invulling van de organisatie, staat de klant altijd centraal bij Vegro.

  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.