|  | 

Traplift, plateaulift of mini platformlift

Huis van Gemak denkt graag met u mee over een geschikte liftoplossing voor uw trap. Zeker in complexere gevallen is het raadzaam om een woningaanpassing advies aan te vragen.

  Direct naar Traplift, plateaulift of mini platformlift

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Type klus
  Woningaanpassing, Trapliften, Hulpmiddelen
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Huis van Gemak

  Onze missie is om ouderen barrièrevrij langer thuis te laten wonen. Dit doen wij door klantgerichte woningaanpassingen en hulpmiddelen aan te bieden. Details spelen een belangrijke rol. Om deze reden vinden wij een huisbezoek van groot belang om de situatie goed te kunnen inventariseren en de afmetingen mee te nemen in de oplossing. Wij werken graag samen met, ergotherapeuten en fysiotherapeuten. Onze doelstelling is om kijkend vanuit de woonsituatie en de beperkingen van de klant tot de ideale mobiliteit in huis te komen.

  Details maken het verschil
  Wij nemen de tijd om goed te luisteren naar de klant. Onze adviseurs beheersen de kunst om de juiste vragen te stellen. Met jarenlange ervaring in mobiliteit hulpmiddelen zoals trapliften en trippelstoelen kunnen wij ons goed verplaatsen in de klantbehoefte. Wij staren ons niet blind op één product. Bij ons staat de klant met zijn of haar beperkingen centraal. Het draait om productdetails zoals afmetingen, functionaliteit, design, comfort, bekleding en instellingen. Ons kantoor is gevestigd in Broek op Langedijk maar wij komen met onze demoproducten en adviezen op locatie door heel Nederland en België.

  Statutaire naam: 
  Huis van Gemak B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  37136480 - 18195334
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.