|  | 

Traplift kopen

Een traplift kopen betekent dat u ervoor kiest om zelfstandig te blijven wonen. Daar helpen wij u graag bij. thyssenkrupp ontwikkelt, fabriceert en installeert al ruim 60 jaar kwalitatief hoogwaardige huis- en trapliften. Op bijna iedere trap past een traplift van thyssenkrupp. Ook op die van u? Vergelijk de verschillende trapliften en koop nu tijdelijk met € 750,00 korting een traplift.

  Direct naar Traplift kopen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Type klus
  Woningaanpassing, Trapliften, Hulpmiddelen
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Thyssenkrupp

  Onze trapliften zijn met de grootste zorgvuldigheid ontworpen en worden voor u op maat gemaakt. thyssenkrupp Home Solutions biedt u de vrijheid en onafhankelijkheid in uw eigen huis, met behulp van geavanceerde technologie en individuele oplossingen.

  Door de gepatenteerde ASL-technologie, gebogen armleuningen en ergonomische stoel, is een veilige en comfortabele rit met de Swing traplift gewaarborgd. Ook zorgen wij ervoor dat uw trap optimaal en veilig te gebruiken is voor andere trapgebruikers. Een tevreden klant die thuis kan genieten van alle gemakken, dat is waar we ons voor inzetten!

  Blijf genieten van het leven in uw eigen huis.
  Op het gebied van trapliften loopt thyssenkrupp Home Solutions ver vooruit op de markt met innovatieve en bewezen oplossingen zoals onze unieke traplift, Swing. Deze traplift monteren wij bij voorkeur aan de korte binnenzijde van uw trap zodat de trap optimaal beloopbaar blijft voor andere trapgebruikers. Meer doen met minder ruimte. Daar staat de Swing traplift garant voor. Voor rechte trappen hebben wij de Levant traplift in ons assortiment.

  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.