|  | 

ThuisWoonService.nl: gratis hulp voor tuin en erf

Het platform ThuisWoonService brengt mensen met een hulpvraag in contact met mensen die hulp willen en kunnen bieden. Door middel van het samenbrengen van vraag en aanbod ontstaat er een groep van mensen die voor elkaar zorgt en waarbij iedereen zelf de regie voert.

Na uw aanmelding kunt u direct starten met het aanmaken van uw hulpvraag. Kies het juiste hulpgebied en omschrijf uw hulpvraag. Vervolgens geeft u aan wanneer en op welk tijdstip u hulp nodig heeft. Uw aanvraag is te zien door een hulpverlener. Wanneer een hulpverlener interesse heeft in uw hulpvraag ontvangt u een melding. Als u het hulpaanbod accepteert ontvangt de hulpverlener een melding. De datum en het tijdstip voor het uitvoeren van de hulpvraag wordt bij u en bij uw hulpverlener in de agenda getoond.

  Direct naar ThuisWoonService.nl: gratis hulp voor tuin en erf

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Kleine klussen
  Ja
  Grote klussen
  Nee
  Kleine klussen omschrijving
  Tuin / erf Onkruid wieden, snoeien, zaaien, verplanten, grasmaaien, goten vegen, enz.

  ThuisWoonService

  Het platform ThuisWoonService heeft als doel iedereen te laten participeren in de Nederlandse maatschappij. Wij zijn ervan overtuigd dat deelname aan de maatschappij zorgt voor een stijgend gevoel van eigenwaarde, minder eenzaamheid en verborgen leed. Door het aanbieden van gestructureerde informele zorg kunnen mensen met een hulpbehoefte langer veilig thuis wonen.

  Waarom is het platform Thuiswoonservice ontstaan.
  Nederland wordt geconfronteerd met enorme bezuinigingen in Zorg en Welzijn. Tegelijkertijd dient iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid te dragen. Het afwachten wat de overheid zal regelen wordt door middel van dit platform doorbroken.

  Het 'omdenken' van afwachten tot zelfregie moet een constante beweging worden, waardoor het gevoel van eigenwaarde stijgt. In Nederland en in gemeenten zijn gelukkig veel initiatieven van formele en informele zorg. Fantastische initiatieven die er helaas soms voor zorgen dat er langs-elkaar-heen wordt gewerkt en het doel wordt voorbijgeschoten.

  Door de roostering binnen het platform, wordt ook de informele zorg geborgd en bouwt iedereen een portfolio op dat aantoonbaar bewijs levert voor een maatschappelijke bijdrage. Door de eigen bijdrage en ontwikkeling worden de kansen op de arbeidsmarkt voor deelnemers vergroot.

  € 0,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.