|  | 

Thuisservice: trapliften

Thuisservice: trapliftenWelke traplift het beste bij u past, is afhankelijk van wat voor soort trap u heeft en de reden van aanschaf. Tijdens de afspraak worden daarom direct de maten van uw trap opgenomen, zodat onze adviseur op basis daarvan de beschikbare opties met u kan doornemen.

  • Advies bij u thuis
  • Uitleg door een expert
  • Geheel vrijblijvend
Direct naar Thuisservice: trapliften

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type klus
Woningaanpassing, Trapliften, Hulpmiddelen
Spoedhulp mogelijkheid
Nee

Medipoint

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen. We helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd. Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Dan kunt u deze bij Medipoint eenvoudig lenen of huren. Daarnaast beschikt Medipoint over een uitgebreid aanbod van zorg- en welzijnsproducten. Medipoint heeft winkels en uitleenpunten verspreid over het hele land, zo is er altijd een winkel bij u in de buurt. 

Samenwerkingen
Medipoint werkt samen met o.a. gemeenten en zorgverzekeraars. Gemeenten regelen vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) hulpmiddelen voor hun inwoners. Via uw zorgverzekeraar profiteert u altijd direct van korting bij Medipoint. Als uw hulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding, dan coördineren wij uw aanvraag rechtstreeks bij uw gemeente of uw zorgverzekeraar.

Statutaire naam: 
Medipoint B.V.
Kamer van Koophandel: 
01164181 - 20316887
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.