|  | 

Thuishotel: Verhuisbegeleiding

De Thuishoteldienst Verhuisbegeleiding is nog niet zo bekend bij een groot publiek. Toch weten wij zeker dat deze dienst veel voor u kan betekenen.

Verhuisbegeleiding biedt ondersteuning bij het leegruimen van woningen. Stel dat een oudere in uw familie gaat verhuizen van een eigen woning naar een seniorenflat of appartement in een verzorgingshuis. Vaak zal het gaan om een verhuizing naar een kleinere ruimte, dus moeten er heel wat meubels en andere persoonlijke bezittingen worden uitgezocht. Wat is vanwege de emotionele waarde belangrijk om mee te nemen en wat is praktisch? De medewerker van Have en Goed (het bedrijf dat de Verhuisbegeleiding uitvoert) geeft u hierbij nuttige adviezen. Vervolgens kunt u bij deze dienst terecht voor de daadwerkelijke verhuizing en alles wat daar verder bij komt kijken.

  Direct naar Thuishotel: Verhuisbegeleiding

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  De Friese Meren, Sneek, Súdwest Fryslân
  Type klus
  Verhuizing
  Spoedhulp mogelijkheid
  Ja
  Voorwaarden

  Voor €21,- per jaar bent u abonnee van Thuishotel en ontvangt u korting op bijna alle diensten.

  Thuishotel

  Thuishotel is onderdeel van Thuiszorg Zuidwest Friesland en de Antonius Zorggroep. Het doel van Thuishotel is het bieden van een uitgebreid dienstenpakket.

  - Thuishotel sluit collectieve kortingsovereenkomsten met de dienstenaanbieders. Als Thuishotelabonnee profiteert u in de meeste gevallen van aantrekkelijke kortingen.
  - Thuishotel bemiddelt bij klachten waar u met de dienstverlener niet uitkomt.
  - Thuishotel staat voor solidariteit. Als abonnee maakt u mede mogelijk dat diensten waarvan sommige mensen afhankelijk zijn via Thuishotel worden aangeboden.

  Bij het bestellen van diensten, producten via Thuishotel bent u verzekerd van kwaliteit. Thuishotel selecteert de dienstverleners op kwaliteit en maakt jaarlijks nieuwe afspraken met de dienstverleners. De service wordt continu geevalueerd.

  Thuishotel is gevestigd in het Antoniusziekenhuis in Sneek

  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.