|  | 

Solero parasols

Solero parasolsSolero parasols onderscheiden zich door hun kleurvaste doeken. Zelfs de lager geprijsde parasols zijn voorzien van een kleurvast en waterafstotend doek. Bij veel modellen krijgt u van ons een gratis verlichting. De pre- en after sales service is prima in orde, zoals u dit ook van een merkparasol mag verwachten.

Wij adviseren, verkopen, installeren en onderhouden parasols. Of deze nu op uw balkon moet komen, of op uw grote horecaterras; wij weten raad. Wij geven u met plezier een vrijblijvend advies, waar u echt wat mee kunt. Schaduw creëren zit namelijk in ons bloed. Als familiebedrijf zijn we sinds de oprichting in april 2004, bijna 24/7 bezig om onze producten en service naar een hoger niveau te tillen. We doen vrijwel alles zelf en bepalen daardoor onze eigen koers.

Showroom
Om de tijd te nemen om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, is onze showroom in Best van maandag tot en met vrijdag uitsluitend op afspraak te bezoeken.
Solero tuinparasols zijn ook verkrijgbaar bij de betere zonwering- en tuinmeubeldetaillisten.

  • Snelle levering
  • Gratis levering > eur 50
  • Professionele kwaliteit
Direct naar Solero parasols

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type klus
Tuininrichting
Spoedhulp mogelijkheid
Nee

Solero Parasols

De naam van onze website www.parasols.nl zegt eigenlijk al genoeg. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en installatie van alle soorten parasols. Solero staat voor parasols in het midden- en hogere segment. Het programma omvat dan ook een groot aanbod in typen en uitvoeringen, zowel voor de particuliere gebruiker als professionele toepassingen in de horeca.

Het spreekt vanzelf dat kwaliteit voorop staat bij Solero. Wij zien dit als een voorwaarde om ons op dit niveau te kunnen onderscheiden. Bovendien zijn duurzame ontwikkelingen en milieubewustheid  een vast onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Dat komt tot uiting in de materiaalkeuze, de corrosiebestendigheid en natuurlijk de kleurvastheid van de gebruikte doeken. Ook het bedieningsgemak is een belangrijke factor: daar wordt steeds meer op gelet. Een parasol kan nog zo groot en mooi zijn, wanneer je die niet snel en makkelijk kunt openzetten, is dat een reden om ervan af te zien.

 

Statutaire naam: 
Solero Trading B.V.
Kamer van Koophandel: 
17217199
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.