|  | 

Senioren badkamers

De doordachte aangepaste badkamer van Bano bestaat uit badkamer hulpmiddelen die door nauwkeurige productontwikkeling is ontstaan.

De onderdelen zijn ontwikkeld door mensen met een beperking in samenwerking met de Universiteit van Bergen (Noorwegen), ervaren ergotherapeuten, fysiotherapeuten, verplegend personeel en directie van zorginstellingen.

Je kunt de badkamer ook stap voor stap aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld eerst beginnen om de douche veilig en functioneel te maken. Later kun je uitbreiden met een sta-op toilet en een zorg-wastafel.

  Direct naar Senioren badkamers

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Type klus
  Woningaanpassing
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Bano Benelux

  Wij zetten ons in voor senioren, ouderen en mensen met een beperking. Wij zorgen er voor dat iedereen veilig en functioneel kan douchen met een designvolle aangepaste badkamer. De badkamer hulpmiddelen zijn uitermate geschikt voor thuis, verpleeghuizen, ziekenhuizen, woonzorgcomplexen, zorghotels, serviceflats en residenties. Wij zijn dit begonnen omdat veel badkamers in Nederland niet veilig zijn en op de lange termijn veel geld kost. Dit badkamerconcept (speciaal voor de zorg) maximaliseert de zelfredzaamheid, voorkomt ongelukken en kan op lange termijn veel geld besparen.

  Statutaire naam: 
  Bano Benelux B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  54586569 - 000024335800
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.