Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Ruilservice voor ouderen in Klarendal

Ouderen die op zoek zijn naar iemand die een klusje in huis kan verrichten zoals het plafond witten of de stoep te vegen. In ruil voor een klusje kunnen ouderen bijvoorbeeld verstelwerk doen of een taart bakken.

  Direct naar Ruilservice voor ouderen in Klarendal

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Arnhem
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Kleine klussen
  Ja
  Grote klussen
  Nee
  Kleine klussen omschrijving
  Schilderen, hond uitlaten etc.
  Voorwaarden

  Zie de site.

  SWOA

  Wel zijn is lekker in je vel zitten. Doen wat je leuk vindt geeft energie en balans in je leven. SWOA stimuleert je te ontdekken wat je nog wél kan en je talenten te gebruiken. Zelf zoveel mogelijk uit het leven halen. Dát is waar SWOA voor staat.

  SWOA gelooft dat ieder mens in staat is zijn leven te leiden zoals hij dat zelf wil. Ook al ben je wat ouder. Soms kun je dit even niet meer alleen en heb je daar hulp bij nodig. SWOA stimuleert je te kijken naar je mogelijkheden en je kwaliteiten en deze ook te gebruiken. De overtuiging dat je meer in je mars hebt dan je wellicht denkt, is de motor van ruim 500 vrijwilligers en meer dan 30 beroepskrachten. SWOA vernieuwt haar dienstverlening en loopt daarmee voorop in de grote veranderingen in zorg en welzijn.

  SWOA is er voor iedereen, ongeacht land van herkomst, geslacht, geaardheid, religie. SWOA zet vooral in op aandacht voor preventie en informele zorg, zodat inzet van formele zorg later of slechts tijdelijk nodig is.

  Om dit te bereiken, werken wij samen met onze partners, die ons versterken in wat we doen en waar we voor staan. We werken in de regio Arnhem. We zijn al meer dan 45 jaar elke dag in de wijken te vinden en kennen deze en hun bewoners dus goed. We houden de lijnen kort en denken graag mee over waar de kansen liggen.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.