|  | 

Repair Café Capelle aan den IJssel: Klussendienst

Repair Café Capelle aan den IJssel: KlussendienstIedere donderdagmiddag tussen 14.00 uur en 17.00 uur is er bij buurtcentrum De Fluiter de mogelijkheid om uw kapotte fiets, meubelstuk of elektrische apparaat weer aan de praat te krijgen. Het motto: “Niet weggooien als het niet nodig is!”

Iedere donderdagmiddag tussen 14.00 uur en 17.00 uur is er bij buurtcentrum De Fluiter de mogelijkheid om uw kapotte fiets, meubelstuk of elektrische apparaat weer aan de praat te krijgen. De vrijwilligers van het Repair Café  zijn timmerlieden, elektriciens, fietsenmakers, allemaal vaklui zetten hun vakkennis voor u in. Het motto: “Niet weggooien als het niet nodig is!”

  • Niet weggooien!
  • Door vrijwilligers
  • Vakkundig
Direct naar Repair Café Capelle aan den IJssel: Klussendienst
Klussen huis & tuin Repair Café Capelle aan den IJssel: Klussendienst

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Voorrijkosten
€ 0,00
Voorwaarden

Vrijwillige bijdrage. Er staat een potje waar u een gift in kunt doen als bedankje dat u geholpen bent, het is niet verplicht.

Repair Café Capelle aan den IJsel

Door repareren te promoten, wil Repair Café Capelle bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. Dat is hard nodig, want in Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie prima bruikbaar zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen. Het Repair Café is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. Te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn.

€ 0,00
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.