Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Platformliften

Voor personenvervoer kunnen wij verschillende personen- en platformliften bieden. Deze blijven niet beperkt tot een lift voor in een woonhuis, maar ook voor in bijvoorbeeld openbare gebouwen kunnen wij passende oplossingen bieden. Deze platformliften zijn in vele verschillende maten en uitvoeringen leverbaar.

De perfecte oplossingen
Voor personenvervoer zijn er bij Astralift diverse opties beschikbaar, zowel personen- als platformliften. Astralift levert verschillende platformliften in verschillende uitvoeringen. Een platformlift is relatief compact en vrijwel overal te plaatsen. Astralift heeft gekozen voor een platformlift bestaande uit liftcomponenten zoals die worden toegepast bij normale personenliften. Dit is de platformlift Valentina, een volwaardige platformlift met de kwaliteit en eigenschappen van een personenlift, met normale liftbesturing en automatische liftdeuren. De diverse uitvoeringsmogelijkheden maken de Valentina uitermate geschikt voor vrijwel elke omgeving. De lift wordt volledig in stijl gemaakt, hierbij kan het interieur desgewenst worden voorzien van onder meer glas, leer, rvs, hout, kunststof of behang.

  Direct naar Platformliften

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Type klus
  Woningaanpassing, Hulpmiddelen
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Astralift

  Een liftbedrijf wat ontstaan is uit enthousiaste en ervaren lifttechnici met een heldere en concrete kijk op serviceverlening. Met decennialange ervaring op het gebied van liften zijn wij in staat u geheel te ontzorgen betreffende uw lift. Onze specialisatie begint bij het op maat leveren van een liftinstallatie tot en met een vertrouwde en gezonde kijk op onderhoud. Door dit te combineren met een open communicatie met onze klant, zijn wij in staat uw liftinstallatie veilig en betrouwbaar te laten functioneren, en dat ook nog tegen een gunstig tarief.

  Wij opereren vanuit een 3-tal vestigingen in Nederland en zijn continu bezig met het zoeken naar vernieuwende producten en oplossingen voor onze klanten. Met behulp van zorgvuldig gekozen toeleveranciers zijn wij als bedrijf ingericht voor de gehele levenscyclus van de lift: Van nieuwbouw naar preventief- en correctief onderhoud, van reparatie naar modernisering en vervolgens naar vervanging van de gehele liftinstallatie. De verantwoording dragen voor de gehele levenscyclus van de lift is onze passie!

  Statutaire naam: 
  Astralift B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  27263274 - 17270405
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.