|  | 

Platformlift A-7000

Dé ideale lift voor de publieke markt. De A-7000 Platformlift wordt onder andere toegepast in winkels appartementsgebouwen, scholen, zorginstellingen, wellness- en beautycenters.

Door de vele mogelijkheden in de maatvoering is de A-7000 platformlift uitermate geschikt voor zowel personen als goederen (tot 500 kilo hefvermogen) Voor iedere omgeving is een passende oplossing waarbij kwaliteit, veiligheid en design gewaarborgd is. De A-7000 platformlift staat bekend om zijn zeer lage operatione- en onderhoudskosten.

Ook de de A-7000 platformlift heeft logischerwijs het energielabel A, dezelfde bewezen spindeltechnologie en geen verplichting tot een jaarlijkse keuring.

  Direct naar Platformlift A-7000

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Type klus
  Woningaanpassing, Hulpmiddelen
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Viking Liften

  Onze fabriek in Zweden (wereld marktleider) is meervoudig prijswinnaar en vervaardigt sterke, robuuste en vanzelfsprekend ook comfortabele en stijlvolle liften voor zowel de publieke als particuliere markt.

  Met jarenlange ervaring in de markt van de huis- en platformliften op het gebied van advisering, begeleiding, verkoop, planning en montage zowel nationaal als internationaal mogen wij ons met recht úw professionele partner noemen wanneer het gaat om het aanschaffen van één van onze liften.

  Scandinavisch design

  U hoort het ongetwijfeld regelmatig: “Wij hebben iets revolutionairs en unieks voor u”, om daarna – helaas – snel tot de conclusie te komen dat het “revolutionaire en unieke” feitelijk niets nieuws brengt. Onze nieuwe huislift is werkelijk de eerste lift die volledig en uniek ontworpen is voor thuis. Wij beschouwen onze lift echt als onderdeel van het interieur én meubilair. Zweeds topontwerper Alexander Lervik ontwierp de lift die niet alleen uitermate functioneel is, maar tevens een pareltje in huis.

  Statutaire naam: 
  Viking Liften Nederland B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  63852608 - 32726864
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.