|  | 

Opruimcoach

Wilt u kleiner gaan wonen? Misschien verhuizen naar een verpleegtehuis? Wie helpt u met het maken van de keuze welke spullen meegaan? Wat moet gebeuren met de spullen die achterblijven? Wie regelt dat deze spullen goed terechtkomen? Ik ben Elsbeth van den Berg, opruimcoach. Ik bied oplossingen voor een vloeiend lopende verhuizing. Ik kan uitzoeken, afhandelen en regelen wat er allemaal moet gebeuren.

Door samen met mij aan de slag te gaan, ontlast u uw kinderen die vaak een full time baan, kinderen en een eigen leven hebben en misschien verder weg wonen.

  Direct naar Opruimcoach

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Den Haag, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk, Uitgeest, Velsen, Zandvoort
  Type klus
  Verhuizing
  Voorwaarden

  Ik declareer € 0,30 per kilometer als de reisafstand voor een enkele reis langer is dan 15 kilometer vanaf postcode 2121 VH.

  Berg & Bosch

  Mijn hart gaat sneller kloppen als ik kan opruimen of regelen. Ik heb er plezier in en krijg er veel energie van (in tegenstelling tot veel andere mensen!). Ik ben blij als ik na een paar uur een opgeruimde zolder of garage zie of aankijk tegen een opgeruimde kast of paar gevulde ordners in plaats van een groot aantal, halfgevulde, lege, niet georganiseerde exemplaren.

  Mijn enthousiasme zet ik graag in om andere mensen te helpen. Heb je geen tijd, geen zin of zie je het gewoon niet, of ben je het overzicht helemaal kwijt?Hoe fijn zou hetzijn als je kasten zijn opgeruimd, je administratie geordend?Rust … en ruimte in je hoofd.

  Ook in bijzondere situaties draag ik mijn steentje bij. Ik heb inmiddels enkele families zaken uit handen mogen nemen (‘ontzorgd’) na een uitvaart. Inderdaad, ná de uitvaart. Van het versturen van de bedankkaarten tot en met het ‘verkoopklaar’ maken van het huis. 

  Nadenken over, samen overleggen, uitvoeren en afronden van een kort project. Mijn kracht zit daar vooral in: een activiteit die begint en eindigt op een bepaald moment. Lekker alles geregeld en opgeruimd.

  Met opgeruimde groet,
  Elsbeth

  Statutaire naam: 
  berg&bosch
  Kamer van Koophandel: 
  68298129 - 000036753092
  € 48,50
  per uur
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.