|  | 

Online shop Perzische tapijten

Online shop Perzische tapijtenEen Perzisch tapijt is geen alledaagse aankoop. Met een Perzisch tapijt haalt u een exclusief, uniek object in huis waar u jarenlang plezier van zult hebben. Het is een sieraad op uw vloer – een prachtig, ambachtelijk gemaakt natuurproduct dat volgens vaak eeuwenoude patronen is ontworpen.

We laten u graag kennis maken met de uitzonderlijke collectie Perzische tapijten die we voor u hebben samengebracht op Tapijtenkelim.nl. Want we zijn ervan overtuigd dat ook uw vloer een Perzisch tapijt verdient.

  • topkwaliteit
  • de laagste prijzen
  • authentiek
Direct naar Online shop Perzische tapijten
Klussen huis & tuin Online shop Perzische tapijten

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type klus
Woninginrichting
Spoedhulp mogelijkheid
Nee

Tapijtenkelim.nl

Geboren en getogen in Iran, ook wel het oude Perzië, handelt de familie Mottaghi al jaren in Perzische en Oosterse tapijten. Door de generaties heen heeft het kennis, vakmanschap en liefde doorgegeven. Naast het verkopen van onze prachtige exemplaren, maken we ook zelf tapijten. Ze werken volgens het traditionele vakmanschap en hebben een enorm oog voor detail.

Deze tapijten worden gemaakt van hoogwaardige materialen, met zorg samengesteld en verzamelt van over de hele wereld. Voor de tapijten die wij inkopen gaan wij op zoek in de oude dorpjes en grote steden in het Midden-Oosten. Pas zodra we gevonden hebben wat we zochten, is de missie voor ons geslaagd! Zo bezitten we over de meest bijzondere, exclusieve en antieke tapijten.

Statutaire naam: 
TapijtMaster
Kamer van Koophandel: 
66636450 - 000035240865S
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.