|  | 

M line Matrassenwijzer

M line MatrassenwijzerWeet u niet welk matras de juiste keuze is voor u? Er is geen one size fits all matras. M line denkt hierin mee met de ontwikkeling van haar matrassen, ieder M line matras is namelijk opgebouwd uit verschillende lagen en daardoor geschikt voor een ander type slaper. Doorloop onze matrassenwijzer om het beste matras voor jouw situatie te vinden.

Om het voor u gemakkelijk te maken zorgen we ervoor dat het matras rechtstreeks in uw bed of boxspring geplaatst wordt.

Het verschil tussen de Cool- en Slow Motion matrassen zit hem in de tijk, de Cool Motion heeft een finish die voor een betere klimaatregulering zorgt, waarbij de Slow Motion gemaakt is uit milieuvriendelijk materiaal. Het verschil tussen de even en oneven matrassen is de stevigheid, oneven matrassen hebben een soft toplaag, terwijl deze bij even matrassen firm is. Combineer voor het beste resultaat de M line matrassen met een M line bed of boxspring.

  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
  • 100 dagen omruilgarantie
Direct naar M line Matrassenwijzer
Klussen huis & tuin M line Matrassenwijzer

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type klus
Woninginrichting
Spoedhulp mogelijkheid
Nee

M line

M line is een merk van DBC Nederland (Dutch Bedding Company), een dochteronderneming van Beter Bed Holding B.V.. Sinds september 2001 is M line een prominente aanbieder van slaapsystemen binnen Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Statutaire naam: 
DBC Nederland B.V.
Kamer van Koophandel: 
17134757 - 000019678681
Rechtsvorm: 
BV
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.