|  | 

Klussendienst door Klusup met Buurtpas-voordeel

Klussendienst door Klusup met Buurtpas-voordeelHeeft u een klus die u goed uitgevoerd wilt hebben? Onze klusjesmannen van Klusup helpen u graag met onder andere montage- en schilderwerk, kraan vervangen of repareren, lamp of schilderij ophangen, (laminaat)vloer leggen. Profiteer van de voordelen van de BuurtPas.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van de BuurtPas? Voor slechts €18,50 zijn u en uw (inwonende) gezinsleden een jaar lang lid. Een lidmaatschap op BuurtPas is absoluut de moeite waard. In veel gevallen heeft u uw bijdrage snel terugverdiend, soms al in één keer!

Wij werken samen met Zilveren Kruis Achmea en kunnen u een gunstige korting op uw zorgverzekering bieden. Daarnaast krijgt u in onze thuiszorgwinkels 10% korting op uw aankopen en leent u gratis diverse loophulpmiddelen.

  • Zelfstandig wonen
  • Met uw Buurtpas
  • Voordelig
Direct naar Klussendienst door Klusup met Buurtpas-voordeel
Klussen huis & tuin Klussendienst door Klusup met Buurtpas-voordeelKlussen huis & tuin Klussendienst door Klusup met Buurtpas-voordeel

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Barendrecht, Capelle aan Den IJssel, Lansingerland, Rotterdam
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Voorrijkosten
€ 12,50
Voorwaarden

BuurtPasleden betalen in plaats van € 27,50 slechts € 26,25 per uur (minimale afname is anderhalf uur). De voorrijkosten bedragen € 12,50 (normaal € 20,-).

Laurens BuurtPas

BuurtPas richt zich op diensten in en om het huis, die gerelateerd zijn aan zorg, welzijn en wonen met als doel het leefcomfort van onze leden te verhogen zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

€ 26,25
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.