|  | 

Klussen voor in en rondom het huis

Bij Werkspot kom je eenvoudig in contact met vakmannen in verschillende professies door het gehele land. Plaats eenvoudig je klus met daarin een omschrijving van wat er gedaan dient te worden en kies de vakman die het beste bij jou past!

Bij werkspot kun je voor zowel je grote als je kleine klussen terecht. Plaats eenvoudig je opdracht op de website en kom in contact met de aangesloten vakmannen.

  Direct naar Klussen voor in en rondom het huis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Type klus
  Reparaties, Onderhoud, Woningaanpassing, Tuinaanleg, Tuinonderhoud
  Spoedhulp mogelijkheid
  Ja
  Voorwaarden

  Het is gratis te gebruiken.

  Werkspot

  Vanuit Amsterdam werken 120 internationale professionals aan het succes van onze merken Werkspot en Instapro. Het is ons doel dat er zoveel mogelijk klussen professioneel worden uitgevoerd. Of het nu gaat om een verbouwing, een onderhoudsklus of een reparatie. Dit doen we door vakmannen en consumenten op een eenvoudige manier aan elkaar te koppelen. Via de reviews die consumenten schrijven over het uitgevoerde werk krijgen huiseigenaren een goed beeld van de kwaliteit van de vakman.

  Historie
  In 2005 hebben Joost Gielen en Sjoerd Eikenaar Werkspot opgericht vanuit een persoonlijke frustratie dat het zo moeilijk en tijdrovend is om een geschikte vakman te vinden. Het werd direct een succes en dit betekende forse groei. Om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling is Werkspot in 2012 verhuisd naar Amsterdam onder het nieuwe managementteam met CEO Ronald Egas. Werkspot is sinds 2013 onderdeel van de wereldmarktleider uit de Verenigde Staten: HomeAdvisor. Naast Werkspot heeft HomeAdvisor ook leidende posities in Engeland (Mybuilder.com), Frankrijk (Travaux.com) en Duitsland (My-Hammer.de). HomeAdvisor maakt deel uit van IAC dat bekend is van vele succesvolle internetbedrijven zoals Match.com, Lexa.nl, Tripadvisor, Vimeo, en Tinder.

  In Nederland zijn we marktleider en worden jaarlijks meer dan 350.000 klussen op de site geplaatst. We hebben meer dan 8.500 aangesloten vakmensen om deze klussen uit te voeren. In Italië zijn we de nummer drie in de markt met 60.000 klussen per jaar en ruim 11.000 aangesloten vakmensen.

  Statutaire naam: 
  Werkspot B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  18079951 - 000014908530
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.