|  | 

Klusjesman aan huis met Omringpas-korting

Heeft u een klus in of aan huis die gedaan moet worden? Denk bijvoorbeeld aan een lamp ophangen, een meubel monteren, een kraan vervangen, een muur schilderen... Omring werkt voor al deze klussen samen met Klusup.

Via Klusup boekt u eenvoudig een grondig geselecteerde klusjesman. U geeft aan wat uw wensen zijn en Klusup zorgt vervolgens dat een ervaren en verzekerde klusjesman uw klus goed komt uitvoeren op de gewenste datum. Omringpashouders ontvangen een korting tot wel 14%. U betaalt met uw Omringpas geen € 27,50, maar slechts € 25,00 per uur en slechts € 15,00 voorrijkosten in plaats van € 20,00.

De voordelen van Klusup:

 • Uurtarief € 25,00 (min. 1,5 uur);
 • Geen lidmaatschapskosten;
 • Betrouwbaar en ervaren;
 • Tevredenheidsgarantie.

Maak een afspraak
Heeft u een klus die gedaan moet worden? Kijk voor informatie of het inplannen van de afspraak op de website of bel naar Klusup. De kortingscode is OMRINGTARIEF.

  Direct naar Klusjesman aan huis met Omringpas-korting

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Andijk, Berkhout, Bovenkarspel, Den Burg, Den Helder, Drechterland, Enkhuizen, Grootebroek, Hollands Kroon, Hoorn, Julianadorp, Koggenland, Lutjebroek, Medemblik, Midwoud, Opmeer, Opperdoes, Purmerend, Stede Broec, Texel, Wervershoof, Wognum
  Type klus
  Reparaties, Onderhoud, Dakgoot, Tuinonderhoud
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorrijkosten
  € 15,00

  Omring

  Omring en haar voorgangers hebben al meer dan honderd jaar hun wortels in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. We richten ons op mensen die zorg nodig hebben op kwetsbare momenten. Altijd vanuit de visie dat ieder mens een individu is en zelf zijn of haar eigen leven wil inrichten.

  We dragen met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven. Vanuit onze kernwaarden eigen regie, samen en positief. Door mensen te stimuleren de dingen te blijven doen, die zij zelf kunnen doen. Met de inzet van familie, bekenden en vrijwilligers. En door er te zijn voor mensen op kwetsbare momenten. Met goede zorg en ondersteuning. Zowel thuis als in onze woonlocaties. We werken met kennis, ervaring en natuurlijk met gevoel.

  € 25,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.