Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Klusbedrijf KLUSJE?

Klusbedrijf KLUSJE?Klusbedrijf KLUSJE? is het klusbedrijf voor de kleine klus in en rondom uw huis of bedrijf. Wij zijn dus voor zowel de particuliere als zakelijke markt beschikbaar.

Het is voor u als klant makkelijk voor uiteenlopende klusjes één aanspreekpunt te hebben. KLUSJE? kan de “conciërge” zijn voor uw huis of bedrijf. Hierdoor hoeft u niet meer uit te zoeken wie u moet benaderen voor dat specifieke klusje.

Naast het gemak van één aanspreekpunt staat KLUSJE? voor kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Heeft u een klusje te doen? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Bel of mail KLUSJE? dan nu!

  • Eén aanspreekpunt
  • Vertrouwd
  • Snel in actie
Direct naar Klusbedrijf KLUSJE?
Klussen huis & tuin Klusbedrijf KLUSJE?Klussen huis & tuin Klusbedrijf KLUSJE?

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Lansingerland
Spoedhulp mogelijkheid
Ja
Voorrijkosten
€ 20,00
Kleine klussen
Ja
Grote klussen
Nee
Kleine klussen omschrijving
zoals kleine reparaties (trap, kraan, sloten, toilet, deuren/ramen), meubels in elkaar zetten, apparatuur aansluiten, bijvullen CV-installatie, schilderijen ophangen, antislip-, inbraakwerende en isolerende voorzieningen
Voorwaarden

Nee.

Klusbedrijf KLUSJE?

Klusbedrijf KLUSJE? is het klusbedrijf voor de kleine klus in en rondom uw huis of bedrijf. Wij zijn dus voor zowel de particuliere als zakelijke markt beschikbaar.

€ 35,00
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.