|  | 

Gereedschap van Mastertools.nl

Gereedschap van Mastertools.nlWij zijn trotse dealer van de grote gereedschapsmerken. U kunt dan denken aan Makita, Festool, Bosch Professional en DeWALT. Maar ook voor de handige opbergsystemen en handgereedschap van Stanley bent u bij Mastertools aan het juiste adres. Voor een compleet overzicht van onze merken kunt u onze sitepagina met alle merken raadplegen.

  • Bezorging 7 dagen p/week
  • Thuiswinkelwaarborg
  • Dealer v/d grote merken
Direct naar Gereedschap van Mastertools.nl

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type klus
Reparaties, Onderhoud
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Voorwaarden

Gratis verzending vanaf € 45,-

Mastertools

Mastertools is een familiebedrijf dat zich sinds 2008 heeft gespecialiseerd in de levering van hoogwaardig elektrisch gereedschap. In eerste instantie vooral aan regionale ondernemers, zzp'ers en fanatieke klussers. De webshop volgde door de grote vraag snel en in 2009 zag de online winkel mastertools.nl het licht.

Mastertools is tot op de dag van vandaag nog steeds in handen van de familie en kenmerkt het bedrijf zich door een persoonlijke en flexibele benadering. Doordat wij groot kunnen inkopen en onze relatief lage kosten bieden wij u scherpe prijzen. Hierdoor is Mastertools inmiddels één van de grootste online aanbieders van professioneel elektrisch en accu gereedschap. Van de door ons aangeboden merken leveren wij het complete assortiment.

 

Statutaire naam: 
Mastertools B.V.
Kamer van Koophandel: 
68820178 - 000037226029
Rechtsvorm: 
BV
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.