|  | 

Dakgoten schoonmaken en reinigen Raalte

Ieder jaar komt de klus van dakgoten schoonmaken weer terug. Veel mensen zien het reinigen als een vervelende klus die vaak ook nog gevaarlijk kan zijn doordat u op de ladder moet werken. Vanaf nu is daar een oplossing voor en wij bieden die ook aan in Raalte. Bij ons zijn dakgootspecialisten aangesloten die dakgoten schoonmaken en reinigen voor zeer scherpe tarieven.

Onze voordelen
Naast het feit dat het grootste voordeel het voorkomen van lekkages en waterschade is heeft ons netwerk ook veel voordelen, namelijk:

  • Ook bij spoed snel ter plaatse
  • Wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren
  • Heldere en scherpe tarieven
  • Uw aanvraag is 100% vrijblijvend

Profiteer ook van onze voordelen en plaats uw aanvraag geheel vrijblijvend. Binnen 24 uur ontvangt u de scherpste offerte en reactie op uw aanvraag.

  • Specialisten
  • Persoonlijke service
  • Vakkundigheid
Direct naar Dakgoten schoonmaken en reinigen Raalte

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Raalte
Type klus
Dakgoot
Spoedhulp mogelijkheid
Nee

Welikeleads.com

De Kluskenner en Dakgotenschoonmaken.com zijn initiatieven van Welikeleads.com

Dakgotenschoonmaken.com
is een landelijk netwerk van specialisten voor het schoonmaken van dakgoten, reinigen van dakpannen, dakkapel reiniging en doorsteken van regenafvoerpijpen. Doordat wij in iedere regio meerdere bedrijven hebben aangesloten kunnen wij uw aanvraag direct voorleggen. U ontvangt dan geheel vrijblijvend een offerte op maat. Vervolgens kunt u beslissen met welke bedrijf u graag een afspraak wilt maken. Op deze manier bespaart u direct op de kosten omdat u eerst diverse offertes kunt vergelijken.

De Kluskenner
is in 2014 opgericht in Groningen en sinds april 2017 zijn we gevestigd in Assen. Met een team van online specialisten hebben we het klusplatform opgericht om consumenten en bedrijven te koppelen aan vakmannen in hun regio. Zo bieden we gemak voor de aanvragers en geven we een positieve impuls aan de lokale klusbedrijven. De Kluskenner werkt samen met landelijke organisaties waarbij lokale geselecteerde klusbedrijven zijn aangesloten. Ook bieden we de mogelijkheid aan klusbedrijven om zich rechtstreeks aan te sluiten op onze website.

Statutaire naam: 
Welikeleads.com
Kamer van Koophandel: 
55366325 - 000025025627
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.