|  | 

Croqqer: Oproep voor klus plaatsen

Croqqer: Oproep voor klus plaatsenJij bepaalt wat je voor een klus over hebt: een bedrag, ruil (jij de heg, ik een taart) of je zoekt een vrijwilliger Jij kiest op basis van eerdere beoordelingen en profiel van de Croqqers. Veilig door betaling vooraf (iDeal); wij passen op je geld bij betaalde klussen en betalen pas uit als jij tevreden bent. In 95% van de gevallen eerste reactie op een oproep binnen het uur. Profielen, klussen en oproepen worden stuk voor stuk door ons bekeken en beoordeeld. Betrouwbaar dus!

  • Veilig
  • Snel
  • Betrouwbaar
Direct naar Croqqer: Oproep voor klus plaatsen
Klussen huis & tuin Croqqer: Oproep voor klus plaatsenKlussen huis & tuin Croqqer: Oproep voor klus plaatsenKlussen huis & tuin Croqqer: Oproep voor klus plaatsen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Voorwaarden

Zie de gebruiksvoorwaarden op de site.

Croqqer

We werken aan Croqqer als een sociale onderneming waarbij ons maatschappelijk doel voorop staat : het stimuleren van ‘goed naboarschap’. Croqqer Nederland B.V. wordt ondersteund door Stichting DOEN en is gecertificeerd als Benefit Corporation:

Croqqer is mede mogelijk gemaakt door Stichting DOEN en valt binnen het programma sociale cohesie en nieuwe ontmoetingsplekken. Wij zijn trots op en dankbaar voor deze ondersteuning. Stichting DOEN helpt Croqqer met het realiseren van een groene, sociale en creatieve samenleving.Croqqer is al sinds 2015 gecertificeerd en in 2017 succesvol gehercertificeerd als Benefit Corporation en uitgeroepen tot de een van de 10% beste B Corps ter wereld op het vlak van het bij elkaar brengen van buurtgenoten in Nederland, Italië, Zwitserland en Liechtenstein.

B Corps inspireren anderen om niet alleen de beste van de wereld te worden, maar juist het beste voor de wereld te zijn. Misschien ken je een van de andere B Corps:  Tony Chocolony, Triodos, WAAR, Peerby, Kickstarter, Etsy, Snappcar, Ben & Jerry's en Waka Waka.

Kamer van Koophandel: 
67731538
Rechtsvorm: 
BV
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.