|  | 

ComfortInstallateur

Een ComfortInstallateur is speciaal getraind om aanpassingen in uw huis te inventariseren die het comfort en veiligheid in uw huis vergroten. Denk aan eenvoudige voorzieningen om valpartijen in uw badkamer te voorkomen, maar ook technische voorzieningen zoals een lifttrap of alarmsysteem die het mogelijk maken langer zelfstandig te kunnen wonen.

  Direct naar ComfortInstallateur

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Moerdijk
  Type klus
  Woningaanpassing
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Kwaliteitslabels

  Heijligers Installaties B.V.

  Heijligers Installaties vindt zijn oorsprong in 1957, toen Cees en Lies Heijligers onder hun eigen naam begonnen met de verkoop van wit -en bruingoed, verlichting, en elektrotechnische installaties vanuit het winkelpand aan de Langenoordstraat in Zevenbergen.

  Sinds 1988 is het bedrijf onder leiding van zoon Henk Heijligers verder gegroeid, om in 1992 verder te gaan als elektrotechnisch installatiebedrijf zonder winkel in een nieuw pand aan Industrieweg 27, te Zevenbergen. Van hieruit zijn wij uitgegroeid tot een compleet installatiebedrijf voor woningbouw, utiliteit en industrie voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie.

  Vanaf 2004 hebben wij onze werkzaamheden tevens uitgebreid met Gawalo- (gas, water en loodgieter) en verwarmingsinstallaties, waardoor we een nog completere dienstverlener geworden zijn – Heijligers Electro VOF, werd Heijligers Installaties B.V.

  Sinds februari 2013 is tevens de 3e generatie werkzaam in het bedrijf: dochter Marloes Heijligers zal zich gaan inzetten om ook in de toekomst Heijligers Installaties voort te zetten.

  Kamer van Koophandel: 
  20093308 - 000016175530
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.