|  | 

Comfortabel en vertrouwd verhuizen

Weer Thuis is een full service verhuisdienst. De dienstverlening is zo breed als de cliënt dit wenst. Weer Thuis regelt niet alleen de verhuizing zelf, maar helpt ook bij het uitsorteren en afvoeren van overbodige spullen ; het opzeggen van gas/water en licht ; het versturen van adreswijzigingen ; het overzetten van verzekeringen, abonnementen etc. Maar Weer Thuis biedt meer.

Indien gewenst gaan we bijvoorbeeld samen met de cliënt op zoek naar een geschikte woonomgeving, maar ook kunnen wij helpen bij de verkoop van het oude huis. Weer Thuis selecteert dan een geschikte makelaar, onderhandelt een scherp tarief en zorgt dat de juiste service verleend wordt. Alles wordt dus echt van A tot Z geregeld.

Prijsindicatie: € 1500,= tot € 2500,= (verhuisservice excl. kosten van derden).

  Direct naar Comfortabel en vertrouwd verhuizen

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Gelderland, Utrecht, Werkendam, Woudrichem, Zeewolde, Zuid-Holland
  Type klus
  Verhuizing
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Weer Thuis

  Mag ik mij even voorstellen?
  Mijn naam is Wilma van Hal en ik ben de stuwende kracht achter Weer Thuis. Met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en een passie voor mensen, weet ik precies wat er nodig is om complexe trajecten op een professionele, maar ook menselijke manier te begeleiden.

  Ik heb diverse inkoopfuncties gehad en heb daardoor een uitgebreideervaring in onderhandelingsprocessen. Ik beschik over de diploma’s Nevi I en II, en Makelaar-Taxateur onroerende zaken. Organiseren zit mij in het bloed, en ik heb mijn sporen verdiend in de organisatie van diverse multidisciplinaire activiteiten, zowel nationaal als internationaal.

  Waar nodig zal ik de hulp inroepen van gekwalificeerde professionals of bedrijven die elk hun eigen expertise hebben.
  Zo bent u altijd verzekerd van de allerbeste ondersteuning.

  Kamer van Koophandel: 
  67865739
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.