|  | 

Cabinelift A-2000

De A-2000 is een cabinelift met een maximaal hefvermogen van 400 kilogram. Door zijn compactheid is het mogelijk om deze lift inclusief schacht in een breedte te monteren van 68cm. De A-2000 kan zo uitgevoerd worden dat de lift volledig automatisch loopt.

  Direct naar Cabinelift A-2000

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Type klus
  Woningaanpassing, Hulpmiddelen
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Viking Liften

  Onze fabriek in Zweden (wereld marktleider) is meervoudig prijswinnaar en vervaardigt sterke, robuuste en vanzelfsprekend ook comfortabele en stijlvolle liften voor zowel de publieke als particuliere markt.

  Met jarenlange ervaring in de markt van de huis- en platformliften op het gebied van advisering, begeleiding, verkoop, planning en montage zowel nationaal als internationaal mogen wij ons met recht úw professionele partner noemen wanneer het gaat om het aanschaffen van één van onze liften.

  Scandinavisch design

  U hoort het ongetwijfeld regelmatig: “Wij hebben iets revolutionairs en unieks voor u”, om daarna – helaas – snel tot de conclusie te komen dat het “revolutionaire en unieke” feitelijk niets nieuws brengt. Onze nieuwe huislift is werkelijk de eerste lift die volledig en uniek ontworpen is voor thuis. Wij beschouwen onze lift echt als onderdeel van het interieur én meubilair. Zweeds topontwerper Alexander Lervik ontwierp de lift die niet alleen uitermate functioneel is, maar tevens een pareltje in huis.

  Statutaire naam: 
  Viking Liften Nederland B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  63852608 - 32726864
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.