|  | 

BUUV: Buurtmarktplaats voor en door bewoners

BUUV is de buurtmarktplaats voor en door bewoners waar vraag en aanbod elkaar vinden. Bij BUUV gaat het om diensten die je als bewoners voor elkaar kan doen zonder dat er iets tegenover staat.

  Direct naar BUUV: Buurtmarktplaats voor en door bewoners

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid, Beverwijk, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Leiden, Leiderdorp, Lochem, Montferland, Oude IJsselstreek, Velsen, Wierden, Zaanstad
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Voorwaarden

  Zie de site.

  BUUV

  BUUV is de buurtmarktplaats voor en door bewoners. Bij BUUV gaat het om diensten die je als bewoners voor elkaar kan doen. Zonder dat er direct iets tegenover staat. Dit kan van alles zijn: koken, gezelschap, het uitlaten van de hond, een lift naar de dokter, een klusje in huis of hulp in de tuin. Iedereen heeft wel eens een vraag en ook iets te bieden. Bij BUUV is het niet voor wat hoort wat. Als BUUV hoeft je echt niet altijd klaar te staan. Je kunt ook af en toe een handje helpen; gewoon wanneer het je uitkomt. Want wat voor jou een kleine moeite is, kan voor een ander juist heel veel betekenen. Beter een goede BUUV dan een verre vriend.

  Voor wie is BUUV?
  BUUV is voor iedereen met een vraag of aanbod. Bijvoorbeeld voor nieuwe inwoners, die mensen willen leren kennen. Ouderen die niet stil willen zitten en hun kennis willen delen. Gezinnen die alleenstaanden uitnodigen om te komen eten. Wijkverpleegkundigen die mensen zoeken om iemand naar het ziekenhuis te begeleiden. Nieuwe Nederlanders die de taal willen leren. Creatievelingen die elkaar vinden om samen mooie dingen te maken. Mensen met een beperking die soms hulp kunnen gebruiken en graag hun talenten laten zien. Tuinhelden zonder tuin. Koffieliefhebbers die met elkaar de dag doornemen. Klushelden, oppasmoeders, kooktalenten, theaterliefhebbers en sportmaatjes. BUUV is voor iedereen en voor alle leeftijden. BUUV mee!

  Waar is BUUV actief?
  BUUV is actief in Haarlem, Zaanstad, IJmond, Amsterdam Zuid, Amsterdam Oost, Oude Ijsselstreek, Heerhugowaard, Montferland, Wierden, Lochem en Leiden Leiderdorp. Alle inwoners kunnen mee buuven. Elke gemeente heeft een eigen website met vraag en aanbod. Ook de contactgegevens van de sociaal makelaars en de prikbordlocaties zijn op die site te vinden.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.