|  | 

Auxilias: Kleine klussen

Auxilias: Kleine klussenAls senior kunt u prima voor u zelf zorgen. U heeft de wens om zelfstandig te blijven wonen en autonoom te zijn. Toch kunt u af en toe wel wat support gebruiken. Zonder direct een beroep te willen doen op familie, vrienden of buren. Auxilias biedt u hulp bij kleine klussen in en om het huis, uitgevoerd door één vertrouwd persoon. Precies zoals u het wilt en wannéér u het wilt. Een vertrouwd gevoel.

  • Vertrouwd gevoel
  • Zoals u het wilt
  • Wanneer u het wilt
Direct naar Auxilias: Kleine klussen
Klussen huis & tuin Auxilias: Kleine klussen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Den Haag, Lansingerland, Rotterdam, Zuidplas
Spoedhulp mogelijkheid
Nee
Voorrijkosten
€ 0,00
Voorwaarden

Betalen doet u na afloop van het bezoek, dit kan per pin of contant. Voor meer informatie kunt u een mail sturen. Aan de hand van uw wensen kan ik een offerte opstellen zodat van te voren duidelijk is wat de kosten zijn.

Auxilias

Ik ben Eveline van der Hoek, 39 jaar oud en ik woon in het centrum van Rotterdam. Van huis uit ben ik verpleegkundige. 10 jaar lang heb ik in verschillende functie’s in de zorg gewerkt, trauma afdeling,intensive care en orgaandonatie. Daarnaast ben ik ook opgeleid als triage audiciën en heb 5 jaar lang gewerkt bij Beter Horen. Voor technische zaken en klussen in en om het huis heb ik ook altijd een voorliefde voor gehad. Met al deze ervaring kan ik u alle service aan huis aanbieden. Ik ben recht door zee open en eerlijk. Zeg wat ik vind en ben zeer gedreven om tot een oplossing te komen. Mijn specialiteit is te helpen in het nemen van goede besluiten.

Kamer van Koophandel: 
66608562
€ 25,00
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.