|  | 

ABB Living Space® Experience

De Living Space® Experience is een must om de laatste mogelijkheden op het gebied van Busch-free@home®, KNX-gestuurde huisautomatisering, veiligheid, energie-efficiëntie en -opwekking in de praktijk te ervaren.

Intelligente gebouwbesturing
In de Living Space® Experience ervaart u de ongekende mogelijkheden van Busch-free@home® en KNX in praktijk. Zo treft u in de woonkamer, slaapkamer en hal al het gemak voor een Smart Home aan. Van de besturing met tablet en smartphone tot een speciale kook- en dinerscene, waarbij verlichting, jaloezieën, temperatuur en muziek automatisch worden aangepast aan de setting. Daarnaast zijn er talloze situaties in verschillende ruimtes in huis voorgeprogrammeerd en natuurlijk mag ook de innovatieve Busch-Welcome®-deurcommunicatie niet ontbreken.

Duurzaam wonen met SEM
In de Living Space® Experience is er tevens een technische ruimte met een speciale SEM-unit ingericht. SEM staat voor Smart Energy Management en zorgt voor optimale balans tussen energievraag en gebruik binnen een Smart Home. Het biedt één integraal systeem voor opwekking, opslag, gebruik en aansturing en reageert op ‘real-time data’ waardoor de E- en W-installatie goed op elkaar zijn afgestemd.

Totaaloplossing voor ‘all electric wonen’
De module is geen losstaand product, maar wordt momenteel samen met partners aangeboden als een totaaloplossing waarbij een warmtepomp, ventilatie, KWh-meters en zonnepaneel omvormers van ABB gekoppeld zijn. Hiermee kan een woning gemonitord worden en ‘all electric’ worden.

Bezoek de ABB Experience
Kom gerust eens langs. U en uw eindklant zijn van dinsdag tot en met vrijdag van harte welkom op afspraak. Bovendien kunt u elke maandag tijdens de Market Days van De Woonindustrie ook vrijblijvend binnenlopen. Er is dan altijd iemand aanwezig om uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de verschillende ruimtes. Dit met uitzondering van de Industry Experience; neem voor een bezoek hieraan contact op met uw ABB-contactpersoon.

Let op!
In de maanden juli en augustus is de Woonindustrie beperkt geopend en alleen op afspraak te bezoeken.

  Direct naar ABB Living Space® Experience

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nieuwegein, Utrecht
  Type klus
  Domotica
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  ABB

  De ABB medewerkers in de Benelux zijn professionals op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Zij kennen de lokale markt. Zij begrijpen uw wensen en behoeften en vertalen deze naar passende oplossingen.

  De lokale Benelux vestigingen kunnen daarbij een beroep doen op de technologische milieubewuste knowhow en de internationale R&D faciliteiten van het wereldwijde ABB concern. Door deze ideale combinatie van internationale grootschaligheid, lokale aanwezigheid, concentratie op kernactiviteiten en zorg voor het milieu is ABB Benelux als geen ander in staat met hoogwaardige producten en systemen totaaloplossingen aan te bieden. Daarom luidt het motto van ABB Benelux: dichtbij en technologisch ver vooruit. 
   
  Door ruim 1 miljard dollar per jaar te investeren in onderzoek en ontwikkeling positioneert ABB zich als koploper in het ontwikkelen en verbeteren van producten en systemen, en het oplossen van energie- en rendementsvraagstukken. Een speciaal aandachtsgebied daarbij is het milieu. Door milieutechnologie  tot een speerpunt van beleid te maken, levert ABB een belangrijke bijdrage aan een schoner milieu, met nieuwe en kostenbesparende technieken die met succes worden toegepast.

  Statutaire naam: 
  ABB B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  24000504 - 000020063318
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.