|  | 

Wmo-loket gemeente Zwolle

Gemeentelijk wmo-loket. De toegang tot de maatwerkvoorziening voor de ondersteuning thuis is het Sociaal wijkteam Zwolle.U krijgt een gesprek met een medewerker. Voldoet u aan de voorwaarden dan krijgt u een beschikking (besluit) van de gemeente Zwolle.

  Direct naar Wmo-loket gemeente Zwolle

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Zwolle
  Kenmerken
  Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners
  Specialisaties
  Wet- en regelgeving
  Kanalen
  Aan loket/op eigen locatie
  Wie levert de informatie of het advies?
  Een professional
  Betaling
  Geen/gratis

  Sociaal wijkteam Zwolle

  Het Sociaal wijkteam is er voor alle inwoners van Zwolle. Wilt u meer weten over bijvoorbeeld opvoeden, dagbesteding of hulpmiddelen en wonen? Of wilt u meer informatie over werk en inkomen, vrijwilligerswerk of mantelzorg? Kijkt u dan ook wat de mogelijkheden zijn op onze site.

  Is er meer ondersteuning of professionele ondersteuning nodig? U bent altijd welkom bij het Sociaal wijkteam. Het is goed mogelijk dat de sociaal werker u direct al tips en adviezen kan geven waarmee u zelf aan de slag kunt. Als er meer nodig is, dan volgt een gesprek. U kunt zich voorbereiden door zelf een plan te maken.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.