|  | 

Wmo-loket gemeente Purmerend

Gemeentelijk Wmo-loket. Medewerkers van het Loket Wmo geven informatie en advies op het gebied van wonen, zorg, welzijn, de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en over mantelzorg.

Wonen, zorg en welzijn
De medewerkers van het Loket Wmo zijn op de hoogte van allerlei activiteiten, voorzieningen en instanties bij u in de buurt en kunnen u hierover informatie en advies geven.

Melding hulpvraag
U kunt een melding doen bij het Loket Wmo als u een probleem heeft op het gebied van wonen, verplaatsen, vervoer, begeleiding, dagbesteding en/of respijtzorg. Iedereen die zich meldt met een vraag bij het Loket Wmo krijgt een gesprek. Dit kan telefonisch of in het stadhuis, maar meestal vindt het gesprek bij u thuis plaats.

Mantelzorg
U kunt als mantelzorger een aantal ondersteuningsgesprekken aanvragen. Het Loket Wmo kan ook bemiddelen en tijdelijke ondersteuning regelen als een mantelzorger ziek wordt of met vakantie wil.

  Direct naar Wmo-loket gemeente Purmerend

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Purmerend
  Kenmerken
  Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners
  Specialisaties
  Wet- en regelgeving
  Kanalen
  Aan loket/op eigen locatie
  Wie levert de informatie of het advies?
  Een professional
  Betaling
  Geen/gratis

  Gemeente Purmerend

  ..

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.