|  | 

Wijkteams Amersfoort

Hulp van professionals uit de zorg. Maakt u zich zorgen over uw persoonlijke situatie? Of heeft u zorgen over iemand
anders? Het Wijkteam staat klaar om te helpen. Amersfoort heeft 9 Wijkteams die de weg kennen in de buurt, met een uitgebreid zorgnetwerk.

Alle Wijkteams zijn te bereiken via het centrale telefoonnummer en e-mailadres. De Wijkteams kennen geen inloopspreekuur en er zijn geen bezoekadressen in de wijk. Alle gesprekken met de wijkteam-medewerkers gebeuren op afspraak bij u thuis. Als u dat wilt, kunnen we ook op een andere locatie afspreken.

Afspraak
U kunt contact opnemen met het Wijkteam. We maken vervolgens zo snel mogelijk een afspraak met het Wijkteam bij u in de buurt. Als u belt en er is op dat moment geen medewerker om u te woord te staan, dan bellen we u binnen twee werkdagen terug.

  Direct naar Wijkteams Amersfoort

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amersfoort
  Kenmerken
  Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners
  Specialisaties
  Wet- en regelgeving
  Kanalen
  Aan loket/op eigen locatie
  Wie levert de informatie of het advies?
  Een professional
  Betaling
  Geen/gratis

  Wijkteam Amersfoort

  Het Wijkteam biedt hulp en ondersteuning dichtbij huis. Neem contact met ons op bij vragen en zorgen over bijvoorbeeld uw gezin, de opvoeding van uw kinderen, echtscheiding, huiselijk geweld, psychische problemen, werkloosheid, geld, eenzaamheid of overlast.

  Wijkteam Amersfoort
  Amersfoort heeft 9 Wijkteams. In het Wijkteam werken professionals op het gebied van jeugdzorg, opvoeding van kinderen, gezondheidszorg, welzijn, woonbegeleiding, psychische problemen, ouderenzorg en andere zorgberoepen. Ze werken samen in een team in de wijk.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.