|  | 

Uitvaart Hulplijn: steun bij afscheid nemen op afstand (coronahulp)

Uitvaart Hulplijn: steun bij afscheid nemen op afstand (coronahulp)Nabestaanden beleven een uitvaart anders dan hoe zij het wellicht gewenst hadden door de coronamaatregelen die er momenteel gelden. Het afscheid nemen van een overledene is het begin van rouwen. Gaat dit niet zoals gehoopt, dan kan dit gevolgen hebben bij het verwerken van verdriet.Monuta’s medewerkers bieden steun en informatie via de Uitvaart Hulplijn voor iedereen die vragen of zorgen heeft over afscheid nemen in coronatijd.

De Uitvaart Hulplijn is telefonisch 7 dagen per week van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en via chat op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. 

  • coronahulp
Direct naar Uitvaart Hulplijn: steun bij afscheid nemen op afstand (coronahulp)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Kenmerken
Geven van algemene informatie en advies, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning
Kanalen
Telefonisch
Wie levert de informatie of het advies?
Een professional
Betaling
Geen/gratis

Monuta

Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Statutaire naam: 
Monuta Uitvaartverzorging N.V.
Kamer van Koophandel: 
08054732
Rechtsvorm: 
NV
€ 0,00
per uur
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.