|  | 

Telefoonlijn ANBO (coronahulp)

Telefoonlijn ANBO (coronahulp)Minder sociale contacten door coronavirus? ANBO-medewerkers zitten klaar voor een praatje. Hebt u een vraag over het coronavirus, maakt u zich zorgen of wilt u gewoon even een praatje maken? Dat kan vanaf nu! We zijn 7 dagen per week van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar. Als u belt, staat iemand van ANBO u graag te woord.

Het is verstandig én begrijpelijk dat familie en mantelzorgers die verkouden of grieperig zijn, op dit moment niet bij kwetsbare ouderen op bezoek gaan. We willen immers niet dat ouderen worden besmet met het coronavirus. Maar dat heeft wel grote impact: veel ouderen krijgen minder bezoek en aandacht. ANBO opent daarom vandaag een telefoonlijn voor ouderen die zich zorgen maken over het coronavirus of graag een praatje willen maken.

  • coronahulp
Direct naar Telefoonlijn ANBO (coronahulp)

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Kenmerken
Geven van algemene informatie en advies, Sociaal-emotionele begeleiding, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning
Kanalen
Telefonisch
Wie levert de informatie of het advies?
Een professional
Betaling
Geen/gratis

ANBO

Dé belangenorganisatie voor senioren
ANBO is een kennis- en adviescentrum met veel informatie over de onderwerpen inkomen, gezondheid en wonen. We zijn gericht op senioren, maar we staan in verbinding met en open voor andere generaties. We komen al meer dan 116 jaar op voor úw belangen.

Rechtsvorm: 
Vereniging
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.