|  | 

Stichting Seniorweb: Leercentrum Capelle

Stichting Seniorweb: Leercentrum CapelleKorte computercursussen. De cursussen worden één keer per week gegeven tijdens een ochtend of middag gedurende vier aaneengesloten weken omdat we weten dat senioren een druk bestaan hebben en vaak niet lang een cursus kunnen/willen volgen. Wij proberen in de cursusduur handvatten te geven zodat u thuis kunt computeren. Wij geven les in De Vijverhof/Trefpunt.

In de Basiscursus windows 10 wordt daarom al veel aandacht gegeven aan Mappen en bestanden.
In de Basiscursus IPAD wordt veel aandacht gegeven aan het omgaan met uw eigen IPAD.

Zie de cursusagenda op onze site voor de juiste datum, tijd en plaats.

  • Betaalbaar
  • Snel resultaat
  • Goede basiskennis
Direct naar Stichting Seniorweb: Leercentrum Capelle
Informatie & advies Stichting Seniorweb: Leercentrum CapelleInformatie & advies Stichting Seniorweb: Leercentrum CapelleInformatie & advies Stichting Seniorweb: Leercentrum CapelleInformatie & advies Stichting Seniorweb: Leercentrum Capelle

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel
Kenmerken
Geven van algemene informatie en advies
Kanalen
Aan loket/op eigen locatie
Wie levert de informatie of het advies?
Een vrijwilliger
Betaling
Eigen betaling
Voorwaarden

Hierbij de voorwaarden, die wij hanteren, indien u zich heeft aangemeld voor een cursus bij onze Stichting Seniorweb Leercentrum Capelle. 
Bij aanmelding voor een cursus gaat u ook akkoord met deze voorwaarden.

Al onze cursussen kosten voor 4 lessen 42,50 euro. Dit is exclusief een cursusboek. Voor een herhalingscursus geldt een specialeprijs.
U krijgt van ons schriftelijk bericht thuis met de juiste datum,tijdstip en locatie van de cursus en voor welke cursus u zich heeft aangemeld. Gelieve deze gegevens goed te controleren en bij onjuistheden dit kenbaar te maken aan ondergetekende.

Binnen een week na dit schrijven dient u het inschrijfgeld 17,50 Euro over te maken op rekeningnummer: NL82 INGB 0004 4493 89 t.n.v. Leercentrum Capelle. Dit inschrijfgeld wordt verrekend met de cursusprijs.

Een maand voor aanvang cursus dient u het restant cursusgeld 25,00 Euro over te maken op rekeningnummer: NL 82 INGB 0004 4493 89 t.n.v. Leercentrum Capelle. Indien u ook een boek heeft besteld dit bedrag dan ook gelijk hierbij overmaken. Wij zorgen er dan voor dat het boek is besteld en beschikbaar is bij aanvang van uw cursus.

Indien u nog niet heeft betaald, een maand voor aanvang van uw cursus, wordt u gebeld indien het telefoonnummer bekent is bij ons of krijgt u hierover een schrijven thuis met de vraag waarom u nog niet heeft betaald. In overleg wordt dan bepaald of u nog kunt deelnemen. Wij houden dan het recht voor om iemand van de reservelijst te plaatsen.

Het is altijd mogelijk om het gehele cursusgeld van 42,50 Euro ineens over te maken al dan niet met het gelijk overmaken van bedrag voor het bijbehorende boek. Dan hoeft u niet apart eerst het inschrijfgeld over te maken. U hoeft niet te wachten tot een maand voor aanvang van uw cursus.
Indien u een herhalingscursus doet voor 25,00 Euro hoeft u niet eerst het inschrijfgeld te betalen maar moet dit wel een maand voor aanvang cursus zijn betaald.

Indien u heeft betaald en door wat voor reden dan ook, u de cursus wilt annuleren dan zoeken we samen met u naar een vervangende cursus.
Als u niet op een cursus komt dan storten we geen geld terug. We hebben immers uw plaats niet op kunnen vullen en uw plaats open gehouden.
Indien er nog onduidelijkheden over zijn of u wilt meer informatie kijk dan even op de contact-pagina.
Dit geldt ook wanneer u een cursus wilt annuleren.

Stichting Seniorweb Leercentrum Capelle

Wij zijn enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om aan leeftijdgenoten les te geven. Onze doelstelling is voor een betaalbare prijs de senioren helpen bij computer probleempjes d.m.v. een cursus. Wij doen dit door het geven van korte cursussen.

€ 10,63
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.