|  | 

Passend lezen: Audiolezen

Passend lezen: AudiolezenEen groot aantal boeken, kranten en tijdschriften en hoorspelen in gesproken vorm. Dankzij de professionele voorleesstemmen ligt elk boek goed in het gehoor. De collectie wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe titels. Maar ook met gesproken titels van populaire kranten en tijdschriften, hoorspelen en hoorcolleges. Te beluisteren via de app, de online player of andere afspeelapparaten voor streaming en op Daisy-cd. Voor 30,- per jaar kun je als lid bij Passend Lezen.

  • 80.000+ Gesproken boeken
  • Maandelijks uitgebreid
  • En andere media
Direct naar Passend lezen: Audiolezen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Kanalen
Aan loket/op eigen locatie
Betaling
Eigen betaling
Voorwaarden

Passend Lezen is bedoeld voor mensen die aangewezen zijn op aangepaste lectuur. De kosten van een lidmaatschap bedragen 30 euro per jaar. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis. Vanwege afspraken met uitgevers, hebben wij een Verklaring Leesbeperking nodig om je in te kunnen schrijven. Door de inschrijfprocedure te doorlopen en het vinkje te plaatsen verklaar je dat je een leesbeperking hebt en tevens akkoord gaat met de Gebruiksvoorwaarden.

Bibliotheekservice Passend lezen

Lezen kan altijd! Dus ook als je blind, slechtziend of dyslectisch bent. Bibliotheekservice Passend Lezen heeft voor iedereen met een leesbeperking een passende oplossing. Dankzij alle verschillende leesvormen en de uitgebreide collectie, is en blijft leesplezier voor iedereen mogelijk!

Passend Lezen stelt zich ten doel om mensen met een leesbeperking toegang te geven tot de wereld van kennis en cultuur om zo de persoonlijke ontplooiing van mensen met een leesbeperking te stimuleren, hun maatschappelijke participatie en integratie te bevorderen en hun positie in de samenleving te verbeteren.

Passend Lezen is een onderdeel van het stelsel van openbare bibliotheken. De regie over Passend Lezen en de middelen om onze dienstverlening mogelijk te maken, zijn door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap aan de Koninklijke Bibliotheek verleend. Passend Lezen werkt nauw samen met haar ketenpartners Dedicon en CBB:

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.