|  | 

Parento Thuiszorg: Ouderenadviseur

Parento Thuiszorg: OuderenadviseurParento thuiszorg heeft een professionele oudere adviseur. Wij geven advies aan oudere 55+, wegwijzer, hulp bij het invullen van formulieren, PGB aanvragen, overige zorg vragen.

Parento thuiszorg heeft een professionele oudere adviseur. Wij geven advies aan oudere 55+, wegwijzer, hulp bij het invullen van formulieren, PGB aanvragen, overige zorg vragen.

  • Proffessioneel
  • Advies en hulp
  • 55+
Direct naar Parento Thuiszorg: Ouderenadviseur
Informatie & advies Parento Thuiszorg: OuderenadviseurInformatie & advies Parento Thuiszorg: Ouderenadviseur

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Capelle aan Den IJssel, Zuidplas
Kenmerken
Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Sociaal-emotionele begeleiding, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners, Vast aanspreekpunt
Specialisaties
Dementie, Woningaanpassing, Wet- en regelgeving, Hulp bij formulieren
Kanalen
Per e-mail, Telefonisch, Huisbezoek
Wie levert de informatie of het advies?
Een professional
Betaling
Eigen betaling, Persoonsgebonden budget (PGB), Vergoeding via gemeente, Vergoeding via zorgverzekeraar
Voorwaarden

Nee.

Parento Thuiszorg

Thuiszorg op maat, gewoon dichtbij!

De naam van onze organisatie is een van de basis onderdelen van de visie en de missie. Parento is de samenvoeging van “Parent” en Pareto. Parent staat daarbij voor de (thuis)zorg die wij verlenen, parenting kan vertaald worden als ‘zorgen voor’. Pareto komt van de Italiaanse filosoof Pareto. Van hem komt de “Pareto oplossing” waarbij er een voor alle partijen zo gunstig mogelijk oplossing wordt gerealiseerd. De combinatie van deze zaken is ons leidraad:

“We concentreren ons in de zorg op wat echt belangrijk is en realiseren daarbij een voor alle betrokken partijen zo gunstig mogelijke oplossing.”

€ 44,50
per uur
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.