|  | 

OuderenOmbudsman

OuderenOmbudsmanHeeft u vragen over wonen, zorg, welzijn, mobiliteit of geldzaken voor ouderen? De OuderenOmbudsman helpt u op weg met informatie en eventueel een doorverwijzing naar beschikbare hulp. We komen op voor de belangen van ouderen.

  • Geldzaken
  • Zorg & Welzijn
  • Wonen & Mobilieit
Direct naar OuderenOmbudsman

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Kenmerken
Geven van algemene informatie en advies, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning
Specialisaties
Belastingen, Dementie, Verzekeringen, Woningaanpassing, Wet- en regelgeving, Hulp bij formulieren
Kanalen
Telefonisch
Wie levert de informatie of het advies?
Een vrijwilliger
Betaling
Geen/gratis
Voorwaarden

Nee. De OuderenOmbudsman is een gratis en onafhankelijke vraagbaak.

Stichting Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds is een landelijk goed doel. Samen met bedrijven en instanties, overheden, donateurs, ambassadeurs, vrijwilligers en medewerkers zetten we ons in voor hetzelfde doel: een samenleving waarin iedere oudere zijn of haar leven leidt zoals hij of zij dat wenst.

Het Ouderenfonds is ervan overtuigd dat iedere oudere meetelt. Daarom beloven we iedereen die met ons meedoet dat ouderen blijven genieten. We verbinden mensen en organisaties om samen eenzaamheid en kwetsbaarheid onder ouderen aan te pakken.

Onze aanpak
Het Nationaal Ouderenfonds zet hierbij haar deskundigheid, ervaring, financiële kracht en netwerk in. We signaleren problemen, wensen en behoeften van ouderen. We analyseren de samenhang in deze wensen en behoeften en ontwikkelen hiervoor passende projecten en diensten, indien nodig op maat. De vraag van de oudere staat centraal in al ons werk. We luisteren naar wat ouderen willen, proberen dit te realiseren en betrekken ouderen op deze manier weer bij de maatschappij

Kamer van Koophandel: 
41150459
Rechtsvorm: 
Stichting
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.