Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

MEE Amstel en Zaan: Wet langdurige zorg cliëntondersteuning

Heeft u een Wlz-indicatie en heeft u vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Of wilt u veranderen van zorgaanbieder? Dan kunt u rechtstreeks terecht bij een Wlz-cliëntondersteuner.

  Direct naar MEE Amstel en Zaan: Wet langdurige zorg cliëntondersteuning

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam-Volendam, Haarlemmermeer, Landsmeer, Oostzaan, Ouder-Amstel, Purmerend, Uithoorn, Waterland, Wormerland, Zaanstad
  Kenmerken
  Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning, Vast aanspreekpunt
  Specialisaties
  Wet- en regelgeving, Hulp bij formulieren
  Kanalen
  Aan loket/op eigen locatie, Per e-mail, Telefonisch, Huisbezoek
  Wie levert de informatie of het advies?
  Een professional
  Betaling
  Geen/gratis
  Voorwaarden

  Wanneer kunt u een cliëntondersteuner inschakelen?
  Met een Wlz-indicatie heeft u volgens de Wet langdurige zorg (Wlz) recht op cliëntondersteuning. Deze kan geboden worden door verschillende partijen.

  Kiest u voor MEE en woont u in Amsterdam, Diemen, Zaanstreek-Waterland of Amstelland en De Meerlanden? Dan bent u welkom bij MEE Amstel en Zaan. Wij kunnen u helpen bij het organiseren van wat u nodig heeft om uw leven en zorgbehoefte zo goed mogelijk in te richten. Wij geven u informatie, advies en ondersteuning op maat zodat u zelf uw keuzes kunt maken. De cliëntondersteuner is er voor iedereen met een Wlz-indicatie, ongeacht leeftijd.

  MEE Amstel en Zaan

  MEE maakt meedoen mogelijk. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet. MEE is er voor die mensen die hierin door hun kwetsbaarheid of beperking worden belemmerd. We zijn er ook voor de mensen om hen heen.

  MEE Amstel en Zaan bestaat uit ervaren professionals. We vergroten de zelfredzaamheid van iedereen die minder vanzelfsprekend een plek in de samenleving vindt. MEE ondersteunt mensen met een (vermoeden van een) beperking, bijvoorbeeld een lichamelijke, verstandelijke beperking, chronische ziekte of een vorm van autisme. Daarnaast zijn we er ook voor hun netwerk, opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

  Kamer van Koophandel: 
  41216711
  € 0,00
  per uur
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.