|  | 

Mantelzorgondersteuning

Zorgt u als mantelzorger voor uw partner, ouder(s), goede vriend(in) of buur? Dit is een waardevolle, maar ook zware taak weten we. Rosengaerde vindt het belangrijk om u als mantelzorger goed te ondersteunen. Met informatie en advies over de verzorging van uw naaste. Of met het aanvragen van zorg of hulp thuis.

De medewerkers van ons Klantadvies-team weten alles over uw zorgindicatie en welke diensten aansluiten op uw vraag. U kunt ook bij ons terecht met vragen over wet- en regelgeving,

  Direct naar Mantelzorgondersteuning

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dalfsen
  Kenmerken
  Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Geven van persoonlijk advies, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning
  Specialisaties
  Wet- en regelgeving
  Kanalen
  Aan loket/op eigen locatie, Telefonisch
  Wie levert de informatie of het advies?
  Een professional
  Betaling
  Geen/gratis

  Stichting Rosengaerde

  Rosengaerde is een stichting en wordt bestuurd door een Raad van Bestuur. De Raad van Toezicht heeft de verantwoordelijkheid toezicht te houden op het realiseren van de doelstellingen die opgenomen zijn in het meerjaren beleidsplan.

  Ruim 250 enthousiaste, gedreven en goed opgeleide medewerkers, geven gezamenlijk invulling aan onze doelstelling: zorgen voor mogelijkheden voor ouderen die graag in de gemeente Dalfsen oud willen worden.

  Naast de professionele medewerkers heeft de organisatie het voorrecht te kunnen beschikken over een grote groep bevlogen vrijwilligers. Deze vrijwilligers dragen in hoge mate bij aan het welzijn van onze cliënten door hun inbreng op het gebied van ondersteuning, begeleiding en extra aandacht.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.