Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Kwadraad: Maatschappelijk werk

Kwadraad: Maatschappelijk werk Voor vragen en/of problemen op gebied van relatie en huwelijk, geld en werk, gezin en opvoeding, rouw en verlies, ruzie en geweld. Het kan gaan om een eenmalige vraag, waarbij we u de weg wijzen, of langdurige ondersteuning.

U kunt met vragen en of problemen terecht op o.a. onderstaande leefproblemen. Denk daarbij aan vragen en problemen op gebied van:

  • relatie en huwelijk;
  • geld en werk;
  • gezin en opvoeding;
  • rouw en verlies;
  • ruzie en geweld.

Het kan gaan om een eenmalige vraag, waarbij we u de weg wijzen, of langdurige ondersteuning. Neem voor vragen contact met ons op.

  • Informatie en advies
  • Doorverwijzing
  • Langdurige ondersteuning
Direct naar Kwadraad: Maatschappelijk werk
Informatie & advies Kwadraad: Maatschappelijk werk Informatie & advies Kwadraad: Maatschappelijk werk Informatie & advies Kwadraad: Maatschappelijk werk

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Alphen aan Den Rijn, Apeldoorn, Binnenmaas, Bodegraven, Borsele, Breukelen, Brielle, Capelle aan Den IJssel, Cromstrijen, De Ronde Venen, Delft, Goeree-Overflakkee, Gouda, Hellevoetsluis, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Korendijk, Krimpen aan Den IJssel, Landerd, Lansingerland, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam, Lisse, Maarssen, Midden-Delfland, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Oudewater, Pijnacker, Rijswijk, Rotterdam, Strijen, Teylingen, Vlist, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Woerden, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas
Kenmerken
Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Sociaal-emotionele begeleiding, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners, Vast aanspreekpunt
Kanalen
Aan loket/op eigen locatie, Per e-mail, Telefonisch, Huisbezoek
Wie levert de informatie of het advies?
Een professional

Kwadraad

Kwadraad heeft de ambitie om het eigenaarschap over het eigen leven van burgers en hun sociale netwerk te versterken zodat zij zo goed mogelijk in staat zijn het eigen leven weer op te pakken en mee te doen.
Hierbij worden de mensen in de sociale omgeving van de klant geactiveerd en wordt er zonodig gebruik gemaakt van trainingen en/ of gesprekken in groepsverband, waar oplossingen en tips in een veilige omgeving kunnen worden uitgewisseld.

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.