|  | 

Jouw Laatste Levensfase: hoe kan je deze periode zo waardevol mogelijk invullen.

Jouw Laatste Levensfase denkt mee in deze moeilijke periode. Wij hebben als doel jou alles te laten beleven waar jij behoefte aan hebt. Misschien heb je wel een bucketlist of wil je graag nog eens met al je vrienden en familie een mooie herinnering creëren. Bij ons draait het om een waardevolle invulling van jouw tijd. Zet de tijd naar je hart, wat jij nodig hebt.

Onze partners maken het verschil
Onze partners hebben een passie om "verschil" te willen maken. Als mens en als professioneel. Gedreven door hun creativiteit en kennis vinden zij niets onmogelijk en zoeken altijd naar wat wel mogelijk is. Dit is wat ons verbindt. Het optimale uit de laatste levensfase te halen en dat dit past. Bij jou als persoon maar zeker ook bij jouw energie, wensen en tijd. Het team van partners is er voor jou en je naasten.

  Direct naar Jouw Laatste Levensfase: hoe kan je deze periode zo waardevol mogelijk invullen.

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Kenmerken
  Geven van algemene informatie en advies, Sociaal-emotionele begeleiding
  Kanalen
  Aan loket/op eigen locatie, Per e-mail, Huisbezoek
  Wie levert de informatie of het advies?
  Een professional
  Betaling
  Eigen betaling

  Funeral Planner Veluwe

  Na vele jaren met veel plezier werkzaam te zijn geweest in de horeca, marketing en management, heb ik mijn hart gevolgd. Bij Gaandeweg Uitvaarteducatie vond ik de juiste vakkennis, praktische invulling met een no-nonsense aanpak. Na de opleiding ‘Uitvaartbegeleider’ succesvol te hebben afgesloten, is Funeral Planner Veluwe opgestart.

  De opleiding “de Leefmeesters”, ook van Gaandeweg Uitvaarteducatie heb ik met hart en ziel omarmt. Begeleiding in de laatste levensfase, het helpen om het leven “rond” te maken. Herinneringen te maken die zo veel betekenen voor nu en later. Door te begeleiden wanneer het werkelijk sterven aanstaande is.

  De schat van kennis van beide opleidingen gecombineerd met mijn eigen persoonlijkheid en gevoel “voor” is waar de Funeral Planner Veluwe voor staat. Verschil mogen maken.

  Statutaire naam: 
  Funeral Planner Veluwe
  Kamer van Koophandel: 
  66579406 - 000035187727
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.