|  | 

Informatie & advies van Sûnenz Support

De Sûnenz Supportlijn: een nummer waar u terecht kunt met al uw vragen die een rol spelen bij gezond en vitaal ouder worden. Speciaal voor de 55+-ers in de gemeenten Smallingerland, Opsterland en Ooststellingwerf. Maar als u jonger bent en u heeft een hulpvraag, helpen we u uiteraard ook! Zonder tussenkomst van een bandje of een keuzemenu; gewoon gelijk iemand aan de lijn.

Waar u indien mogelijk gelijk geholpen wordt met een antwoord of een goede doorverwijzing naar de juiste instantie en - als het kan - de juiste persoon. Wel zo makkelijk.

  Direct naar Informatie & advies van Sûnenz Support

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Ooststellingwerf, Opsterland, Smallingerland
  Kenmerken
  Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning
  Specialisaties
  Wet- en regelgeving
  Kanalen
  Per e-mail, Telefonisch
  Betaling
  Geen/gratis

  Sûnenz

  Ouder worden biedt mogelijkheden en kansen! Sûnenz wil de mogelijkheden en leuke kanten van het ouder worden laten zien. Het is belangrijk dat ouderen zelf de regie houden. Dit kan doordat ze gerichte informatie krijgen, ook preventief. Dat ze aan interessante en leuke activiteiten (kunnen) deelnemen en als het nodig is een juiste diagnose krijgen met passende behandeling. Dit geeft ouderen echt de kans om lang en plezierig thuis te blijven wonen.

  Sûnenz is een centrum voor ouderen en biedt diensten aan ouderen, huisartsen en andere relevante partijen.

  Statutaire naam: 
  Stichting Sûnenz
  Kamer van Koophandel: 
  66118727
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.