Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Het Venster: Spreekuur notaris

Bij het ouder worden krijgen veel 55-plussers vragen over schenkingen, het maken van een testament, de erfenis, en andere zaken met een juridisch karakter. Ook kinderen kunnen bij opname van (één van) hun ouder(s) in een verzorgings- of verpleeghuis vragen hebben over het regelen en beheren van de financiën van ouder(s). Aanmelden voor een half uur advies van Notariaat Pieltjes kan telefonisch. Gratis spreekuur van 13.30-17.00 uur, elke 1e di. middag van de maand, dienstencentrum Het Venster.

  Direct naar Het Venster: Spreekuur notaris

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nunspeet
  Kenmerken
  Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Vast aanspreekpunt
  Specialisaties
  Dementie, Wet- en regelgeving, Hulp bij formulieren
  Kanalen
  Aan loket/op eigen locatie
  Wie levert de informatie of het advies?
  Een professional
  Betaling
  Geen/gratis

  Stichting voor Protestants Christelijk Welzijnswerk 'Het Venster'

  Het Venster is een professionele welzijnsorganisatie voor mensen vanaf 27 jaar. Een brede organisatie met een groot aanbod. Er is professionele hulpverlening, maar daarnaast ook veel inzet van vrijwillige medewerkers. Het werkgebied van Het Venster is de gehele gemeente Nunspeet (Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten).

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.