|  | 

Ergotherapiepraktijk Emergo

Ergotherapiepraktijk Emergo Mensen met lichamelijke of cognitieve klachten kunnen praktische problemen ondervinden bij het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten. Een ergotherapeut richt zich niet op de aandoening maar op de praktische gevolgen daarvan en helpt u met het vinden van oplossingen.

Denk aan problemen bij de zelfverzorging, boodschappen doen, koken, zelfstandig verplaatsen (binnen of buitenshuis), hobby's of werk.

  • Ergotherapie
  • Oplossingen
  • Bij praktische problemen
Direct naar Ergotherapiepraktijk Emergo
Informatie & advies Ergotherapiepraktijk Emergo Informatie & advies Ergotherapiepraktijk Emergo

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Lansingerland, Pijnacker
Kenmerken
Geven van algemene informatie en advies, Algemeen verkennen van behoefte aan zorg en ondersteuning, Uitdiepen van individuele hulpvraag, Geven van persoonlijk advies, Regelen van voorzieningen, hulp en ondersteuning, Verwijzen naar voorzieningen, hulp en ondersteuning, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners
Specialisaties
Dementie, Woningaanpassing, Wet- en regelgeving, Hulp bij formulieren
Kanalen
Aan loket/op eigen locatie, Huisbezoek
Wie levert de informatie of het advies?
Een professional
Betaling
Vergoeding via zorgverzekeraar
Voorwaarden

Nee.

Ergotherapiepraktijk Emergo

De praktijk bestaat uit twee ervaren ergotherapeuten welke gespecialiseerd zijn in de behandeling en begeleiding van kinderen (Nirja) en volwassenen/ouderen (Jochen). U kunt zich aanmelden door te bellen, te mailen of het contactformulier op de website in te vullen. Via uw huisarts is ook mogelijk, maar u kunt ook zonder verwijzing terecht. Ergotherapie wordt voor 10 uur per jaar vergoed vanuit de basisverzekering (het eigen risico is van toepassing).

Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.